Η ΚΛΙΝΙΚΗ

favicon

Υπηρεσίες υψηλής ποιότητας

Η Οδοντιατρική Κλινική ANTONELLIS DENTAL SPECIALISTS ιδρύθηκε το 2017, στο Χαλάνδρι, με στόχο την παροχή εξειδικευμένων υπηρεσιών οδοντιατρικής περίθαλψης ανώτατης ποιότητας, στην ευρύτερη περιοχή των Βορείων Προαστίων της Αθήνας.

Κάθε είδους περιστατικό, κάθε είδους πρόβλημα του στόματος, από τα πλέον απλά έως τα πλέον σύνθετα, αντιμετωπίζεται από εξειδικευμένους ιατρούς με έμφαση στη εξασφάλιση μιας ανώδυνης, ξεκούραστης και ευχάριστης εμπειρίας για τον ασθενή.

Το διαγνωστικό και θεραπευτικό μας πρωτόκολλο εξατομικεύεται στις ανάγκες και τις επιθυμίες κάθε ασθενούς, καθώς πρώτο μας μέλημα είναι η ικανοποίηση της βασικής επιθυμίας που οδηγεί κάποιον στην κλινική μας.

Η Κλινική
iatros

Αντωνέλλης Προκόπης DDS, MS
Προσθετολόγος – Εμφυτευματολόγος

  • Χειρουργός Οδοντίατρος
  • Πτυχίο Οδοντιατρικής Αθηνών
  • Πτυχίο Προσθετολογίας Texas A&M Baylor College of Dentistry – USA
  • Πτυχίο Master of Science in Oral Biology Texas A&M Baylor College of Dentistry – USA
  • Μέλος της ITI (International Team for Implantology)
  • Μέλος του the American College of Prosthodontists
  • Μέλος της Ελληνικής Εταιρείας Περιοδοντολογίας και της Ελληνικής Προσθετικής Εταιρείας

Η προσθετολογία είναι μια από τις εννέα οδοντιατρικές ειδικότητες που αναγνωρίζονται από την Αμερικανική Οδοντιατρική Ομοσπονδία.

Ο προσθετολόγος είναι ένας οδοντίατρος που έχει εξειδικευθεί στην αισθητική και λειτουργική αποκατάσταση των χαμένων δοντιών ή οδοντικών ιστών. Σχέδια θεραπείας που αφορούν στη συνολική αποκατάσταση του στόματος σε ασθενείς που έχουν χάσει όλα ή κάποια από τα δόντια τους, είτε με οδοντικά εμφυτεύματα, είτε με στεφάνες (θήκες) και γέφυρες από κεραμικά υλικά, αποτελούν την καθημερινότητα στην ειδικότητα της προσθετολογίας. Το ίδιο συμβαίνει και με σχέδια θεραπείας που έχουν ως στόχο τη βελτίωση της αισθητικής εμφάνισης, την ανακατασκευή και αναζωογόνηση του χαμόγελου με αποκαταστάσεις όπως οι κεραμικές όψεις.

Η μεγάλη ζήτηση τα τελευταία χρόνια για αποκαταστάσεις με οδοντικά εμφυτεύματα, καθιστούν το ρόλο του προσθετολόγου απαραίτητο για την επιτυχή έκβαση μεγάλων, αλλά και μικρών εμφυτευματικών σχεδίων θεραπείας με προβλέψιμο τρόπο. Η ζήτηση αυτή για εμφυτεύματα στον τομέα της προσθετολογίας είναι τόσο μεγάλη, που πλέον καταλαμβάνουν την πλειονότητα των περιστατικών και καθιστούν τους προσθετολόγους απαραιτήτους, εάν κάποιος επιθυμεί μια σοβαρή και υπεύθυνη αντιμετώπιση

prosthetiki-image
uphresies-xamogelo

Μέσα από την υποχρεωτικά τριετή φοίτηση σε αντίστοιχα αναγνωρισμένα προγράμματα προσθετολογίας, συμπληρώνονται οι τουλάχιστον 10.000 ώρες εργασίας που θεωρούνται απαραίτητες στην Αμερική, προκειμένου ένας οδοντίατρος να αναγνωρίζεται ως ειδικός σε ένα αντικείμενο. Αυτό καθιστά τους προσθετολόγους εξειδικευμένους «αρχιτέκτονες» του στόματος, που μπορούν να σχεδιάζουν και να κατασκευάζουν τις καταλληλότερες για το κάθε κλινικό περιστατικό αποκαταστάσεις, εξασφαλίζοντας αρίστη λειτουργία στόματος και άψογη εμφάνιση χαμόγελου.

Είναι οι αυθεντίες της συνολικής αποκατάστασης του στόματος, στους οποίους πολλές φορές παραπέμπονται δύσκολα περιστατικά από άλλους συναδέλφους, καθώς και περιστατικά που δεν είχαν την αναμενόμενη έκβαση. Μέσα από την κλινική τους εκπαίδευση οι προσθετολόγοι καλλιεργούν ένα τρόπο σκέψης που έχει ως βασικό χαρακτηριστικό την επίλυση προβλημάτων και μια νοοτροπία ψύχραιμης αντιμετώπισης δύσκολων καταστάσεων.

Επικοινωνήστε μαζί μας για ότι σας απασχολεί και κλείστε ένα ραντεβού

ANTONELLIS DENTAL SPECIALISTS